VAN / İPEKYOLU - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Hayvan Sevgisi

Okulumuza gelen Büyükşehir Belediyesi'nde görevli veteriner hekimler tarafından  sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak, sokak hayvanlarına karşı sorumluluklar ve yapılması gerekenler çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Okulumuza gelen ekipler öğrenci ve öğretmenlere bilgilendirmeler yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, hayvan sevgisi aşılamak ve sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla eBüyükşehir Belediyesi'nde görevli veteriner hekimler tarafından verilen eğitimlerde sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak, sokak hayvanlarına karşı sorumluluklar ve yapılması gerekenler çalışmalar çocuklara anlatıldı.

Ayrıca Van İl Emniyet müdürlüğüne bağlı Haydi Polis Ekipleri de hayvanlara karşı işlenen suçlarla ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Yayın: 27.11.2022 - Güncelleme: 27.11.2022 18:20 - Görüntülenme: 113