VAN / İPEKYOLU - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Kutlama programımız kapsamında şiirler okundu.Cahit Zarifoğlu İlkokul ve Ortaokulu olarak bizler de 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insanoğlunun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır." Kemal ATATÜRK

Kas

Okulumuza gelen Büyükşehir Belediyesi'nde görevli veteriner hekimler tarafından  sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak, sokak hayvanlarına karşı sorumluluklar ve yapılması gerekenler çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından velilerimize seminer verildi.